Camilla Jørgensen
– på barsel i 2022

Camilla Jørgensen

Psykolog i Roskilde – på barsel fra marts 2022 til marts 2023

(Camilla tager først imod nye klienter 2023)

Oplever du, at din hverdag eller vigtige områder af dit liv ikke fungerer? Føler du dig presset og stresset eller befinder dig midt i en livskrise? Kæmper du med usikkerhed, dårligt selvværd, bekymringer, stress, angst eller depression?

Camilla er din professionelle sparringspartner i forbindelse med livsstilsforandringer og personlig udvikling. Hun har bl.a. erfaring med behandling af stress og belastningsreaktion, angst og depression samt generel mistrivsel, ensomhed og sorg hos både unge og voksne.

Når du møder Camilla, vil du opleve at blive mødt med varme, åbenhed og ærlighed. Camilla er optaget af at forstå, hvordan det er at være dig – lige netop der, hvor du er i dit liv. Det er afgørende for Camilla, at du føler dig mødt. Hun skaber et trygt og nærværende udviklingsrum, hvor I sammen kan blive klogere på, hvordan du kan håndtere de udfordringer, som du ønsker hjælp til at overkomme.

Camilla vil hjælpe dig med at udforske nye måder at forholde dig til dig selv og dit liv på. Og hun vil hjælpe dig med at opnå de forandringer, som du ønsker i dit liv.

Camilla er 30 år og bor med sin mand og deres lille søn i en mindre landsby uden for Roskilde tæt på vand og natur.

Behandling af stress, angst og mistrivsel

Camilla er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet. Hun har gennemført sit autorisationsforløb, som indebærer over 1.000 timers klinisk erfaring parallelt med over 160 timers supervision. Hun afventer lige nu den endelige godkendelse fra Ankestyrelsen, hvor der er 3-5 måneders behandlingstid.

Camilla har arbejdet med behandling af bl.a. stress, angst og mistrivsel hos unge og voksne. Hun har erfaring med evidensbaserede gruppeforløb og er bl.a. certificeret ‘Åben og Rolig’-instruktør, som kvalificerer hende til mindfulness-baseret stressbehandling. Derudover har Camilla erfaring fra kommunalt regi i forhold til at arbejde med familier og børn, som ikke trives.

Dertil har Camilla en kropsterapeutisk efteruddannelse, hvor der er fokus på sammenhængen mellem psyke, krop og kost.

Acceptance and Commitment Terapi, ACT

Camilla er hele tiden i gang med at dygtiggøre sig. Hun har bl.a. gennemgået et intensivt træningsforløb i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og modtager ugentlig ACT-baseret supervision.

Læs mere om ACT her.

Gratis forsamtale – først muligt at booke fra 2023

Få en fornemmelse af, om Camilla er det rette match for dig og det, du har brug for. Bestil tid til en gratis forsamtale, før du bestemmer dig for, om Camilla skal være din psykolog.

Udfyld vores kontaktformular, og skriv i kommentarfeltet, at du ønsker at blive kontaktet med henblik på at få en gratis forsamtale med Camilla. Du hører fra os inden for 24 timer.

Kontakt Camilla

Du er altid velkommen til at kontakte Camilla på kontakt@birkholm.dk.

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Menu