Gitte Westphael

Gitte Westphael

Psykolog i Roskilde og fra 1. december i Aarhus – også online samtaler.

Hos Gitte er en medmenneskelig, ligeværdig og omsorgsfuld tilgang til mennesker særligt vigtig. Du er eksperten på dit liv, og Gitte ser det som sin fineste opgave at møde dig åbensindet og med den største respekt for din situation. Hun vil gøre sit bedste for at støtte og hjælpe dig i retning af dét, der er værdifuldt for dig.

Gitte er psykolog og cand.psych. fra Aarhus Universitet (2015). Hun er 33 år og har to små børn efter fertilitetsbehandling.

Metodisk arbejder Gitte med udgangspunkt i ACT, Acceptance and Commitment Therapy, som er den nyeste kognitive terapiform. Læs mere om ACT her.

Gitte er certificeret i Åben og Rolig meditationsbaserede gruppeforløb og har erfaring med behandling af stress, angst, OCD og depression samt generel mistrivsel, ensomhed og sorg hos både voksne og unge. Derudover har Gitte særlig viden om ufrivillig barnløshed, fertilitetsbehandling og familiedannelse.

Gratis forsamtale

I forbindelse med sin tiltrædelse i klinikken tilbyder Gitte en kort gratis forsamtale (online). Tanken er, at du kan få en fornemmelse for, om Gitte være et godt match for dig og det, du har brug for.

Udfyld vores kontaktformular og skriv i kommentarfeltet, at du ønsker at blive kontaktet med henblik på at få en gratis forsamtale med Gitte. Du hører fra os inden for 24 timer.

Terapi i tæt kontakt med naturen

Birkholm Aarhus ligger i naturskønne omgivelser i Skovby, ca. 20 minutter fra Aarhus. Gitte tilbyder derfor, at samtaler hos hende kan foregå som Walk & Talk eller som egentlig naturterapi. En mindful sansemæssig kontakt med naturen kan være det, som kan hjælpe dig med at komme hjem til dig selv.

Samtalerne kan f.eks. foregå på en bænk i naturen med en varm kop kaffe/te eller ved et bål, som kan være rammen om dine samtaler. Gitte inddrager naturen i det omfang, du ønsker det.

Udtalelse fra tidligere klient:

”Tusind, tusind tak for din støttende, omsorgsfulde, nærværende og anerkendende tilgang til mig som klient for ikke at tale om din professionalisme og dygtighed i dit fag. Du har været en ren inspiration. Jeg har virkelig lært meget og følt mig accepteret og forstået i din måde at hjælpe mig.” – C, 29 år.

Kontakt Gitte direkte

NB! Gitte er p.t. bosiddende i Roskilde, hvor hun i september og oktober 2021 kan opstarte samtaleforløb. Derefter fortsættes forløb online, da hun og familien flytter til Aarhus. Den 1. december starter en Aarhusafdeling af Psykologhuset Birkholm.

Du er altid velkommen til at kontakte Gitte direkte på:

  • Email: gitte@birkholm.dk
  • Telefon: 2815 2545

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Menu

Mød klinikkens to nye psykologer

Du kan nu møde to nye psykologer i klinikken: Psykolog Camilla Jørgensen og psykolog Gitte Westphael.

Camilla og Gitte har begge erfaring med mindfulness baserede behandlingsmetoder og er igang med at dygtiggøre sig i ACT.

Begge tilbyder både samtaler i Roskilde og online.

Kontakt os, hvis du vil vide mere – og evt. booke en kort gratis forsamtale, så du kan få en fornemmelse af, om et forløb hos Gitte eller Camilla er noget for dig.