Cecilie Jokinen

Cecilie Jokinen

Psykologistuderende i klinikken

Cecilie er psykologistuderende på Københavns Universitet og hjælper til i klinikken. Cecilie kan hjælpe dig med at finde ledige tider og svare på spørgsmål i forhold til faktura og betaling.

Cecilie er 30 år og bor med sin mand og to små børn. Hun er netop kommet tilbage fra barsel med nummer to.

Cecilie har tidligere taget en bacheloruddannelse i Engelsk og Organisationskommunikation og har i flere år arbejdet med børn, unge og familier, både i dagtilbud og på døgninstitutioner i socialpsykiatrien og på akutområdet.

Samtaler til halv pris som del af Cecilies træningsforløb

Hun arbejder på at dygtiggøre sig og udvikle sine psykoterapeutiske færdigheder, særligt med fokus på den nyeste kognitive metode, Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Derfor tilbyder hun samtaler til halv pris, som en del af hendes træningsforløb i klinikken.

Læs mere om samtaler med Cecilie her.

Kontakt Cecilie direkte

Du er altid velkommen til at kontakte Cecilie direkte på:

  • Email: cecilie@birkholm.dk
  • Telefon: 3139 2120

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Menu

Mød klinikkens to nye psykologer

Du kan nu møde to nye psykologer i klinikken: Psykolog Camilla Jørgensen og psykolog Gitte Westphael.

Camilla og Gitte har begge erfaring med mindfulness baserede behandlingsmetoder og er igang med at dygtiggøre sig i ACT.

Begge tilbyder både samtaler i Roskilde og online.

Kontakt os, hvis du vil vide mere – og evt. booke en kort gratis forsamtale, så du kan få en fornemmelse af, om et forløb hos Gitte eller Camilla er noget for dig.