Ida Truelsen

Ida

Psykologistuderende i klinikken

Ida er psykologistuderende på Københavns Universitet. Hun har en BA i psykologi og bliver færdiguddannet som psykolog i januar 2023. Ida kan hjælpe dig med at finde ledige tider og svare på spørgsmål i forhold til fakturering og betaling. Derudover fungerer hun som studenterterapeut i klinikken, hvor hun som del af sit træningsforløb tilbyder samtaler til halv pris.

Ida er 25 år og bor sammen med sin kæreste og hund på Østerbro. Når hun ikke er i klinikken, skriver hun speciale om blandet andet traumereaktioner. Ellers kan du typisk finde hende ude på en lang gåtur i skoven med sin hund. Gerne med god musik i ørene og en kop kaffe i hånden.

Ida har samtaleerfaring fra Studenterklinikken ved Institut for Psykologi og Kvinderådgivningen Brunhilde. Her har hun varetaget terapiforløb under vejledning af erfarne psykologer. Forløbene har blandet andet givet Ida erfaring med behandling af angst, stress, depression, selvværdsproblematikker samt generel mistrivsel hos unge og voksne.

Samtaler til halv pris som del af Idas træningsforløb

Ida arbejder på at dygtiggøre sig og udvikle sine psykoterapeutiske færdigheder, særligt med fokus på den nyeste kognitive metode, Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Derfor tilbyder hun samtaler til halv pris, som en del af sit træningsforløb i klinikken.

Læs mere om samtaler med Ida her.

Kontakt Ida direkte

Du er altid velkommen til at kontakte Ida direkte på:

  • Email: ida@birkholm.dk

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Menu

Corona retningslinier – december 2021

Når du kommer i klinikken skal du i øjeblikket fremvise Coronapas og bære mundbind, indtil din samtale starter. Dertil beder vi om, at du:

  • Bruger håndsprit, straks du ankommer
  • Holder min. 1 meters afstand til andre
  • Møder op så kort tid som muligt før din samtale, så du forkorter dit ophold i venteområdet
  • Sidder med min. 1 meters afstand til andre i venteområdet
  • Prioriterer at (nogle af) dine samtaler foregår online (det har samme dokumenterede effekt som ved fremmøde)
  • Hvis du har symptomer eller har været nær-kontakt, så skal du ikke møde op i klinikken. Kontakt os og så ændrer vi din samtale til online.

Vores tiltag handler om at passe på os selv og andre samt gøre det så trygt som muligt at møde op i klinikken.

For dig, som får tilskud fra det offentlige til psykologbehandling er det de til enhver tid gældende anbefalinger for Sundhedssektoren i Region Sjælland, som er gældende i klinikken. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget.