Tobias Mathiesen

Tobias Mathiesen

Psykolog i Roskilde – og online

Har du brug for at finde din vej i livet? Kæmper du med angst, depression, stress, dårlig trivsel? Gennemgår du lige nu en krise, hvor du har akut brug for støtte? Har du været udsat for kritiske hændelser og belastninger?

Tobias er et enormt tryghedsskabende, nærværende, lyttende og empatisk menneske. Han er en dygtig psykolog og forstår at gribe dig lige dér, hvor du er, og hjælpe dig tilbage på den vej, der føles rigtig for dig.

Med Tobias vil du opleve en samtalepartner, der holder dig hele vejen. Han har et nærvær og en ro, som gør det trygt at tale om de svære ting. Og så har han ’ambitioner’ på dine vegne: Du skal selv have en oplevelse af, at du får det bedre og en oplevelse af, at du er på rette spor i dit liv.

Dine samtaler med Tobias vil have fokus på, hvordan du kan komme nærmere det i livet, som du virkelig længes efter. Det kan være arbejds- og karrieremæssigt. Det kan være i dine nære relationer. Og det kan være i forhold til din måde at behandle dig selv.

Hos Tobias kan du få hjælp til generel mistrivsel, stress og belastningsreaktioner, ensomhed, mobning, selvtillidsproblemer og dårligt selvværd, angst og OCD, tristhed og depression. Tobias er din professionelle sparringspartner og kan hjælpe både unge og voksne samt familier og par.

Tobias er 32 år og er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Syddansk Universitet. Han er har to små børn, bor på Nørrebro og har rejst og oplevet verden. I sin fritid tilbringer han meget tid i naturen eller i sin kolonihave.

Optaget af nyere terapeutisk forskning

Tobias har arbejdet i dagtilbud og på døgnintuitioner for børn og voksne siden 2015 herunder med fokus på autismespektrumforstyrrelser, opmærksomhedsforstyrrelser, angstlidelser m.m.

Han har en solid teoretisk baggrund inden for den nyeste psykoterapeutiske forskning. Han har bl.a. erfaring inden for klinisk og eksperimentel forskning relateret til psykiatriske og somatiske lidelser fra Neurobiologisk Forskningsenhed ved Rigshospitalet. Her har han været tilknyttet forskningen i psykedelisk terapi og blandt andet arbejdet med, hvordan det kan kombineres med Acceptance and Commitment Therapy, som vi i Psykologhuset Birkholm er specialister i.

Læs mere om ACT her.

Tobias er medlem af Dansk Psykologforening og modtager løbende supervision og videreuddannelse for at sikre kvalitet og udvikling af sit faglige arbejde.

Få en gratis forsamtale

Få en fornemmelse af, om Tobias er det rette match for dig og det, du har brug for. Bestil tid til en gratis 15 minutters forsamtale, før du bestemmer dig for, om Tobias skal være din psykolog.

Udfyld vores kontaktformular, og skriv i kommentarfeltet, at du ønsker at blive kontaktet med henblik på at få en gratis forsamtale med Tobias. Du hører fra os inden for 24 timer.

Kontakt Tobias

Du er altid velkommen til at kontakte Tobias på:

Mail: kontakt@birkholm.dk

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Menu