Online terapi

Covid-19! KUN samtaler online

FORHOLDSREGLER: Per 4/5-2020 er Sundhedsstyrelsen retningslinier, at psykologsamtaler fortsat bør foregå online med mindre fysisk fremmøde er kritisk. Derfor vil alle samtaler kun foregå som online. Det forventes, at det vil være sådan frem til begyndelsen af juli. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan e-terapi foregår. Her kan du læse Sundhedsstyrelsens retningslinier for praksissektoren. 

Er du usikker på online-terapi, så tilbyder jeg et kort onlinemøde, inden din samtale, så du kan blive tryg ved, hvordan det foregår og få en fornemmelse for, om det er brugbart for dig i din situation. Nogle foretrækker telefonisk konsultation og det er selvfølgelig også muligt.

Terapi, hvor det passer dig

Jeg tilbyder højkvalificeret ACT-baseret terapi online i hele Danmark.

Med onlineterapi kan du få samtaler og samtidig være i dine egne trygge rammer eller lige, hvor det passer dig. Det er nemt og fleksibelt, og du sparer transporttid.

Hvis du har meget rejseaktivitet, er bosiddende eller udstationeret i udlandet, ønsker anonymitet eller har en fysisk handicap, kan onlinesamtaler være eneste mulighed. Det kan også være en kombination af fysiske møder og onlinesamtaler.

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Tæt og fortrolig samtale online

Jeg har rigtig gode erfaringer med onlinesamtaler. Forskningen peger desuden på, at effekten af onlineterapi er den samme som ved fysisk fremmøde.

Mange oplever det som en hjælpsom og brugbar måde at mødes på, hvor du får lige så meget ud af det, som hvis man sidder fysisk over for hinanden.

De fleste bliver positivt overraskede over, hvad onlineterapi kan give dem. De oplever også, at kontakten igennem skærmen er lige så tæt og fortrolig, som den personlige kontakt.

I onlineterapi kan vi tale om de samme emner, som vi ellers ville gøre – i både de individuelle samtaler og parsamtalerne.

Sådan foregår onlinesamtaler

Når vi har aftalt et tidspunkt og det er tid til din session, så klikker du på linket “online samtale” som du finder på alle sider her på sitet (se boksen ovenfor). Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Alt hvad du skal gøre er at klikke på linket, når vores samtale skal starte, og så er vi i gang.

Du behøver ikke at foretage dig andet eller vide noget særligt om teknik eller netforbindelser. Alt du behøver er en internetforbindelse og en computer, tablet eller telefon med kamera.

Gode råd til dig

  • Sørg for at du har internet og strømforsyning til din pc eller tablet
  • Hav din telefon i nærheden – gerne opladet, hvis du skulle få problemer med din pc eller tablet
  • Find nogle rolige omgivelser, hvor du er sikker på ikke at blive forstyrret og kan være dig selv
  • Gør dig klar 5-10 minutter før samtalen og gå ind via linket “online samtale”
  • Tag gerne et headset på, så lyden er optimal
  • Placer gerne din pc eller tablet på et stabilt underlag, så er billedforbindelsen til dig så rolig som muligt.
  • Hvis I er to personer, er det en god idé at sidde med lidt afstand til kameraet, så jeg kan se jer begge (brug ikke headset).

Fortrolighed og datasikkerhed

Vores “onlinemøde” er sammenlignelig med en almindelige telefonsamtale, hvor ingen kan lytte med, og intet bliver optaget og gemt. Jeg bruger Whereby, som er sikkert og lever op til Datatilsynets anbefalinger om sikkerhed og fortrolighed.

Afbudsregler for onlinesamtaler

Priser og afbudsregler m.v. er de samme for onlinesamtaler som ved samtaler i min klinik.

Betaling skal ske senest 24 timer før samtalen via MobilePay. Jeg sender dig en faktura via mail, når du booker samtalen. Ved afbud senere end afbudsfristen (24 timer før), bliver beløbet ikke refunderet.

Menu

COVID-19!
Alle samtaler foregår fortsat online

Sundhedsstyrelsens seneste retningslinier for genåbning af Danmark indeholder fortsat anbefaling om, at psykologsamtaler foregår online. Se anbefalingerne her

Af hensyn til at mindske den samfundsmæssige smittespredning af COVID-19 foregår alle samtaler via via en sikker, online videoforbindelse – foreløbig frem til slutningen af juni.

Du kan læse mere om, hvordan online terapi foregår her.

Jeg har flere års erfaring med onlineterapi og benytter en simpel og sikker teknologisk løsning, som ikke kræver noget af dig.

LÆS MERE