Online terapi

Terapi, hvor det passer dig

Vi tilbyder højkvalificeret ACT-terapi online i hele Danmark.

Med onlineterapi kan du få samtaler og samtidig være i dine egne trygge rammer eller lige, hvor det passer dig. Det er nemt og fleksibelt, og du sparer transporttid.

Hvis du har meget rejseaktivitet, er bosiddende eller udstationeret i udlandet, ønsker anonymitet eller har en fysisk handicap, kan onlinesamtaler være eneste mulighed. Det kan også være en kombination af fysiske møder og onlinesamtaler.

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Tæt og fortrolig samtale online

Vi har rigtig gode erfaringer med onlinesamtaler. Forskningen peger desuden på, at effekten af onlineterapi er den samme som ved fysisk fremmøde.

Mange oplever det som en hjælpsom og brugbar måde at mødes på, hvor du får lige så meget ud af det, som hvis man sidder fysisk over for hinanden.

De fleste bliver positivt overraskede over, hvad onlineterapi kan give dem. De oplever også, at kontakten igennem skærmen er lige så tæt og fortrolig, som den personlige kontakt.

I onlineterapi kan vi tale om de samme emner, som vi ellers ville gøre – i både de individuelle samtaler og parsamtalerne.

Sådan foregår onlinesamtaler

Hvis du har en aftale med Helle Birkholm-Buch, så kommer du ind i Helles onlinerum, ved at klikker du på linket “online samtale” som du finder på alle sider her på sitet (se boksen ovenfor), når de samtale starter. Så kommer du ind i Helles online venteværelse, hvorfra Helle lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Hvis din samtale er med en anden psykolog i vores klinik, så vil du modtage en e-mail med et link til den pågældende psykologs onlinerum. Alt hvad du skal gøre er at klikke på linket, når din samtale skal starte, og så er du i gang.

Du behøver ikke at foretage dig andet eller vide noget særligt om teknik eller netforbindelser. Alt du behøver er en internetforbindelse og en computer, tablet eller telefon med kamera – og så selvfølgelig rolige og fortrolige omgivelser til din samtale.

Gode råd til dig

 • Sørg for at du har internet og strømforsyning til din pc eller tablet (når du bruger videokamera, bruges der mere strøm)
 • Hav din telefon i nærheden – gerne opladet, hvis du skulle få problemer med din pc eller tablet
 • Find nogle rolige og private omgivelser, hvor du er sikker på ikke at blive forstyrret og kan være dig selv.
 • Sørg for at rammerne omkring dig gør det muligt for dig at fokusere på dig selv og vores samtale – og undlad at lave andre aktiviteter samtidig.
 • Slå notifikationer fra på din PC og sæt telefon eller Ipad/tablet på flytilstand, når vi går igang
 • Gør dig klar 5-10 minutter før samtalen, så du allerede er mentalt indstillet på det arbejde, vi skal igang med
 • Tag gerne et headset på, så lyden er optimal
 • Placer gerne din pc eller tablet på et stabilt underlag, så er billedforbindelsen til dig så rolig som muligt
 • Sørg for at jeg kan se dit ansigt, så du f.eks. ikke sidder i modlys eller i skygge
 • Hvis I er to personer, er det en god idé at sidde med lidt afstand til kameraet, så jeg kan se jer begge (brug ikke headset)
 • I parterapi skal jeg kunne se jer begge to samtidig – fordi det er jeres parforhold der er fokus på i terapien, vil jeg gerne kunne se, hvad der sker imellem jer, mens vi taler sammen

Fortrolighed og datasikkerhed

Vores “onlinemøde” er sammenlignelig med en almindelige telefonsamtale, hvor ingen kan lytte med, og intet bliver optaget og gemt. Vi bruger Whereby, som er sikkert og lever op til Datatilsynets anbefalinger om sikkerhed og fortrolighed.

Afbudsregler for onlinesamtaler

Priser og afbudsregler m.v. er de samme for onlinesamtaler som ved samtaler i min klinik.

Betaling skal ske senest 24 timer før samtalen via MobilePay. Jeg sender dig en faktura/betalingsanmodning via mobilpay, som du blot skal godkende. Ved afbud senere end afbudsfristen (24 timer før), bliver beløbet ikke refunderet.

Aftaler, der er booket som fysisk fremmøde, kan ikke ændres til online samtaler uden forudgående aftale – og aldrig senere end seneste frist for rettidigt afbud.

Menu