Terapi & rådgivning

Fordelen ved at gå til en psykolog – hvad enten du har brug for terapi eller rådgivning – er, at du her taler med et medmenneske, som ikke er en del af din familie eller omgangskreds og derfor bedre kan se tingene på afstand. Derudover har psykologen en kvalificeret viden og erfaring i forhold til at hjælpe andre med at håndtere de vanskeligheder, som kan gøre livet svært.

Fordi det kan være vanskeligt selv at finde frem til nye måder at gribe tingene an på og nye måder at være sammen med vores nærmeste og andre mennesker på, er samarbejdet med psykologen rigtig vigtigt. Derfor er det også vigtigt, at du/I mærker efter, om der er en “god kemi”, med den psykolog du/I vælger.

Jeg bestræber mig på, at tilpasse mine metoder, så de passer bedst muligt til den enkelte og de problemstillinger, som der søges hjælp til. Mit primære udgangspunkt er den nyeste metode indenfor kognitiv terapi (dvs. terapi, der arbejder med tænkningen): Acceptance Commitment Therapy, ACT, som jeg har en 2årig efteruddannelse i.  Du kan læse mere om metoden her.

Jeg tilbyder:

Du er altid velkommen til at ringe eller maile, hvis du vil vide, om jeg kan hjælpe dig.