Individuel terapi

Individuel terapi er en god løsning, hvis du ikke føler, at din hverdag fungerer. Du mangler måske fokus, mister let overblikket og/eller føler dig stresset og har svært ved at sige fra. Det kan også være at du ønsker mere selvværd, har problemer med dine nære relationer eller føler dig angst og depressiv.

Nogle gange kan årsagerne til manglende glæde og tilfredshed være mindre tydelige, og det kan være svært overhoved at sætte ord på, hvad det hele handler om. Andre gange er det en livsforandrende krise, som gør at livet kan føles ubærligt.

I den terapeutiske samtale er det mit job at lytte nærværende, opmærksom og indlevende, og med mine spørgsmål hjælpe dig til at få mere klarhed og forståelse for de vanskeligheder, som du oplever i dit liv. Sammen sætter vi fokus på dit forhold til dig selv og dit forhold til andre, f.eks. din familie, din partner, dine venner og evt. kollegaer, så du får mulighed for at udvide din forståelse for dig selv og dine handlemuligheder. Vi arbejder med at sætte problemerne i et nyt lys, finde nye vinkler og oversete ressourcer, så du bliver bedre i stand til at forholde dig anderledes og handle på nye måder.

Du er eksperten på dit eget liv, men hvis du har tabt fokus og mening med dét, du gør, kan terapi være en vej til vækst, større livsglæde og handlekraft.

Hvis du vil vide om jeg kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.