Online terapi (e-terapi) – samtaler hvor det passer dig

Med online terapi behøver du ikke at komme til mig. Du kan have samtalerne i dine egne trygge rammer, lige hvor det passer dig, hvis du af den ene eller anden grund har det svært med at møde op i min klinik. For nogle kan det handle om anonymitet, for andre social usikkerhed ved at møde op i venteværelset og for andre igen kan det være fysiske handicap eller funktionsnedsættelse, som gør onlinesamtaler mere attraktive end at møde op i min klinik. Det er nemt og fleksibelt og du sparer transporttid.

Hvis du har meget rejseaktivitet, er bosiddende eller udstationeret i udlandet, så kan online samtaler være eneste mulighed. Du kan også kombinere samtalerne og veksle mellem at mødes personligt i min klinik og mødes online, når det passer dig.

Tæt og fortrolig samtale online

Jeg har rigtig gode erfaringer med online samtaler og ved at mange oplever det, som en hjælpsom og brugbar måde mødes på, hvor jeg kan bidrage lige så fint med mine kompetencer, som hvis vi sad fysisk overfor hinanden. De fleste oplever også, at kontakten gennem skærmen er lige så tæt og fortrolig, som den personlige kontakt og bliver positivt overraskede over, hvad online terapi kan give dem.

I online terapi kan vi tale om de samme emner, som vi ellers ville gøre – i både de individuelle samtaler og parsamtalerne.

Hvordan foregår online samtaler?

Når vi har aftalt et tidspunkt, sender jeg dig et link til vores” online-møde”. Alt du skal gøre er at klikke på linket, når vores samtale skal starte og så er vi i gang. Du behøver ikke at foretaget dig andet eller vide noget særligt om teknik eller netforbindelser. Alt du behøver er en internetforbindelse og en computer, tablet eller Iphone.

Det er en god ide, at du sidder i rolige omgivelser, hvor du er sikker på ikke at blive forstyrret. Tag gerne et headset på.

Fortrolighed og datasikkerhed

Vores ”online-møde” er sammenlignelig med en almindelige telefonsamtale, hvor ingen kan lytte med og intet bliver optaget og gemt. Jeg bruger Microsoft Teams som er sikkert og lever op til GDPR og garanterer fuld fortrolighed.

Det praktiske

Priser og afbudregler mv. er de samme for online samtaler som ved samtaler i min klinik.

Betaling skal ske senest 24 timer før samtalen via mobilpay. Jeg sender dig en faktura på email, når du booker samtalen. Ved afbud senere end afbudsfristen (24 timer før), bliver beløbet ikke refunderet.