Afbudsregler

Afbud senest 24 timer før

Hvis du har brug for at rykke din aftale, må du meget gerne gøre det i så god tid, at andre kan nå at få glæde af tiden. Afbud med få dages varsel gør det svært for andre at benytte tiden.

Hvis du har en lægehenvisning gælder de afbudsregler, som er fastsat af overenskomsten med den Offentlige Sygeforsikring – du finder de særlige afbudsregler her.

Ved manglende eller for sent afbud opkræves fuldt honorar uanset årsag (dvs. også ved sygdom).

Hvis det er aftalt med mig, at jeg afregner direkte med dit forsikringsselskab, kan du stadig hæfte for udgiften ved for sent afbud. De færreste forsikringsselskaber dækker dette, så det er en god idé at have undersøgt, hvad der gælder ifølge dine forsikringsbetingelser.

Bekræftelse af tid på mail og reminder 24 timer før

Du modtager en bekræftelse via mail, når du booker en tid samt en mail- og sms-reminder 24 timer før din aftalte tid. Har du ikke modtaget disse, kan du være sikker på, at der er sket en fejl i forhold til din booking.

Du kan altid tjekke dine bookede aftaler i mit onlinesystem, så du kan se, hvornår dine tider er.

Sådan sletter, ændrer og booker du en ny tid

Du sletter, ændrer og booker nye tider i mit online bookingsystem her på hjemmesiden.

Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig, så skriv til os på kontakt@birkholm.dk. Vi kan have ledige afbudstider, som ikke fremgår af onlinekalenderen. Du er også velkommen til at benytte vores venteliste i vores online booking, som får du automatisk besked, hvis der kommer et afbud.

Afbud skal ske senest 24 timer før ved at slette din tid online. Afbud på sms, mail eller telefonbesked kan jeg ikke garantere, at jeg ser rettidigt. Rettidigt afbud sker ved at slette din tid i min online kalender senest 24 timer før.  

Aftalte tider gælder også ved forsinkelse

Kommer du for sent til en aftale, gælder den aftalte tid alligevel. En forsinkelse på over 20 minutter efter aftalt mødetidspunkt betragtes som en udeblivelse uden afbud (se ovenfor).

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Menu