Afbudsregler

Regler for afbud – senest 24 timer før ved at slette din tid online 

Hvis du har brug for at rykke din aftale, må du meget gerne gøre det i så god tid, at andre kan nå at få glæde af tiden. Afbud med få dages varsel gør det svært for andre at benytte tiden.

Du sletter, ændrer og booker nye tider i mit online booking system her på hjemmesiden. Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig, kan du altid kontakte mig. Jeg kan have ledige afbudstider, som ikke fremgår af online kalenderen.

Afbud skal ske senest 24 timer før – ved at slette din tid online. Afbud på sms, email eller telefonbesked kan jeg ikke garantere, at jeg ser rettidigt. Rettidigt afbud sker ved at slette din tid i min online kalender senest 24 timer før.
Ved manglende eller for sent afbud opkræves fuldt honorar uanset årsag (dvs. også ved sygdom).
Hvis det er aftalt med mig, at jeg afregner direkte med dit forsikringsselskab, kan du stadig hæfte for udgiften ved for sent afbud. De færreste forsikringsselskaber dækker dette, så det er en god idé, at have undersøgt hvad der gælder ifølge dine forsikringsbetingelser.
Du modtager både email-bekræftelse, når du booker en tid og en email- og sms-reminder 24 timer før din aftalte tid. Har du ikke modtager disse, kan du være sikker på, at der er sket en fejl i forhold til din booking.
Du kan altid tjekke dine bookede aftaler i mit online system, så du kan se, hvornår dine tider er.

Regler om forsinkelse

Kommer du for sent til en aftale, gælder den aftalte tid alligevel. En forsinkelse på over 20 minutter efter aftalt mødetidspunkt, betragtes som en udeblivelse uden afbud (se ovenfor).