Samtaler til halv pris

Terapi hos psykologistuderende

Er du over 18 år og ønsker et terapiforløb til halv pris, så se her!

Cecilie er psykologistuderende og i gang med træningsforløb hos mig. Det betyder, at hun det næste stykke tid tilbyder samtaler til halv pris i min klinik i Roskilde og/eller online.

Cecilie er 30 år og læser psykologi på Københavns Universitet og er lige kommet tilbage fra barsel med sit andet barn. Cecilie er meget kvalificeret. Hun har samtaleerfaring og har bl.a. haft ansættelser i socialpsykiatrien og på akutområdet for børn, unge og familier.

Cecilie arbejder på at dygtiggøre sig og udvikle sine psykoterapeutiske færdigheder, særligt med fokus på den nyeste kognitive metode, Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

For at sikre at samtalerne skaber de forandringer, som skal til, får Cecilie løbende supervision og gennemgang af sine samtaler hos Helle Birkholm-Buch, som er behandlingsansvarlig psykolog.

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Hvad kan du få hjælp til?

Samtalerne foregår under løbende supervision og kyndig vejledning

Selvom Cecilie har samtaleerfaring og løbende modtager supervision af mig, betyder det ikke, at alle problematikker er egnede til behandling hos en psykologistuderende.

Cecilie kan hjælpe med lette til moderate tilfælde af angst, depression, stress og livskriser, selvtillidsproblemer og usikkerhed samt forældrerådgivning.

Samtaleforløbene er træningsforløb af 8-12 sessioners varighed.

Halv pris

Samtaleterapi hos psykologistuderende:

  • kr. 600,- per session (45-50 minutter)

Priserne for samtaleterapi hos en psykologistuderende er næsten det halve af den normale sats hos færdiguddannede aut. psykologer.

Du finder priser og betalingsbetingelser her.

Er det noget for dig?

Er du i tvivl, om samtaleterapi med Cecilie kan hjælpe dig, så kontakt os endelig og hør nærmere.

Hvis du bruger vores GDPR-sikre kontaktformular her på siden, så kan du trygt sende os en kort beskrivelse af, hvad det er, du søger hjælp til. På den baggrund kan vi vejlede dig i forhold til, om et terapiforløb hos Cecilie vil kunne hjælpe dig.

Du skal vide, at der gælder den samme tavshedspligt for psykologistuderende, som er beskrevet i Psykologloven. Dertil har Cecilie skrevet under på de samme etiske regler, som gælder for alle andre psykologer i Dansk Psykologforening.

Hvis du er i tvivl om noget i forhold til at få samtaleterapi hos en psykologistuderende, så er du velkommen til at kontakte Helle Birkholm-Buch, aut. psykolog og Specialist i Psykoterapi. Helle er den behandlingsansvarlig psykolog i forhold til dit forløb hos Cecilie.

Min konstante adgang til sparring med Helle Birkholm-Buch

kvalitetssikrer mit arbejde, så dine samtaler hos mig kan hjælpe dig i retning af det liv, du ønsker at leve.

Cecilie Jokinen, stud.psych.

Cecilie Jokinen – en kort præsentation

Jeg er 30 år gammel og bor sammen med sin mand og vores to små børn. Jeg er psykologistuderende ved Københavns Universitet og i gang med sidste del af studiet. Der er derfor ikke så længe til, at jeg er færdiguddannet som psykolog.

Før jeg startede på psykologi, har jeg taget en bacheloruddannelse i Engelsk og Organisationskommunikation. Erhvervsmæssigt har jeg i flere år arbejdet med børn, unge og familier, både i dagtilbud og på døgninstitutioner i socialpsykiatrien og på akutområdet.

Når du kommer til samtaler hos mig, er jeg optaget af at få skabt et trygt rum og tage udgangspunkt i dine behov og ønsker. Det er vigtigt for mig, at du føler dig mødt og at du går fra den første samtale med en fornemmelse for, hvordan vores samarbejde vil komme til at foregå.

Vi vil tale om, hvilke forandringer dit forløb hos mig skal føre til og jeg vil undervejs holde øje med, at vi er på rette vej. Den første samtale er altså en primært en afklarende samtale.

Jeg er ved at dygtiggøre mig i den nyeste kognitive metode, Acceptance and Commitment Therapy, ACT. Du kan læse mere om den måde at arbejde i menuen ovenfor. Metoden tiltaler mig, fordi det ikke kun er en effektiv tilgang til psykoterapi, men også en almen tilgang til øget trivsel i livet som sådan.

Du er altid velkommen til at kontakte mig:

  • Email: cecilie@birkholm.dk
  • Telefon: 3139 2120

Sådan kommer du i gang

Hvis du vil være sikker på, at få mulighed for at få et terapiforløb til halv pris hos Cecilie, så skriv til os allerede nu. Cecilie starter løbende terapiforløb op og du kan se hendes aktuelle ventetid her.

Fortæl os lidt om, hvad det er, du søger hjælp til, så vi kan sikre os, at du kan få gavn af forløbet.

Brug kontaktformularen her og så vil vi vende tilbage til dig indenfor 1-2 dage, for at aftale nærmere.

Kontaktformular

Vil du booke en tid hos Cecilie – eller bare høre mere om mulighederne for et evt. forløb hos Cecilie, så skriv til os ved at bruge nedenstående kontaktformular. Kontaktformularen lukker op i et andet vindue.

Menu

Mød klinikkens to nye psykologer

Du kan nu møde to nye psykologer i klinikken: Psykolog Camilla Jørgensen og psykolog Gitte Westphael.

Camilla og Gitte har begge erfaring med mindfulness baserede behandlingsmetoder og er igang med at dygtiggøre sig i ACT.

Begge tilbyder både samtaler i Roskilde og online.

Kontakt os, hvis du vil vide mere – og evt. booke en kort gratis forsamtale, så du kan få en fornemmelse af, om et forløb hos Gitte eller Camilla er noget for dig.