Samtaler til halv pris

Terapi hos psykologistuderende

Er du over 18 år og ønsker et terapiforløb til halv pris?

I Psykologhuset Birkholm har vi studenterterapeuter ansat, som tilbyder samtaler til halv pris. Studenterterapeuterne vil altid have bestået deres 3 årige bachelorgrad i psykologi og de være i gang med sidste del af deres universitetsstudiet – tæt på at være færdiguddannede psykologer.

Vores studenterterapeuter er i gang med at dygtiggøre sig og udvikle deres psykoterapeutiske færdigheder, særligt med fokus på den nyeste metakognitive metode, Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Derfor tilbyder de enkelte terapiforløb til halv pris, som en del af deres træning i klinikken.

Sådan sikrer vi kvaliteten
For at sikre kvaliteten af dine samtaler, giver vi vores studenterterapeuter grundig oplæring i den nyeste metakognitive metode: Acceptance and Commitment Therapy, som Psykologhuset Birkholm er specialister i.

Desuden vil dine samtaler blive fulgt tæt af Aut. psykolog, Specialist og Supervisor i Klinisk Psykologi, Helle Birkholm-Buch, som er behandlingsansvarlig.

Vi går op i, at du føler dig hjulpet
For at sikre, at du vil kunne få gavn af samtaler hos en studenterterapeut, starter du med at få telefonisk forsamtale med behandlingsansvarlig psykolog, Helle Birkholm-Buch. Hvis det, du søger hjælp til, egner sig til et forløb hos en psykologistuderende, vil der blive aftalt opstart.

Du vil modtage nogle forberedende spørgeskemaer, som Helle og dine studenterterapeut gennemgår sammen, så der kan planlægges det bedst mulige forløb for dig.

Herefter følges dit forløb tæt: Din studenterterapeut vil både få ugentlig supervision og have adgang til løbende sparring med Helle Birkholm-Buch.

Efter hver samtale får du nogle spørgeskemaer, som det tager 5-7 minutter at udfylde. Det gør vi for at sikre, at samtalerne gør en forskel og du føler dig hjulpet.

Hvis du oplever, at samtalerne ikke hjælper dig, vil vi drøfte evt. overdragelse til behandling hos en af klinikkens færdiguddannede psykologer – men det er selvfølgelig altid helt op til dig.

Terapi er en hjælp til selvhjælp og den, som hjælper, skal sikre, at du føler dig hjulpet.

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Hvad kan du få hjælp til?

Samtalerne foregår under løbende supervision og kyndig vejledning – on foregår kun online

Selvom psykologistuderende hos os har samtaleerfaring fra tidligere i deres studie og løbende modtager supervision af Helle Birkholm-Buch, betyder det ikke, at alle problematikker er egnede til behandling hos en psykologistuderende.

Vores psykologistuderende kan hjælpe med lette til moderate tilfælde af angst, depression, stress og livskriser, selvtillidsproblemer og usikkerhed, mistrivsel og mobning. Vores studerende kan også hjælpe med familie- og forældrerådgivning.

Samtaleforløbene er træningsforløb af 8-12 sessioners varighed.

Cecilie

Cecilie har været hos os siden december 2020 og har siden sommer 2021 tilbudt studentersamtaler. Cecilie været på barsel i 2022 og er retur fra marts 2023, hvor hun igen tilbyder forløb.

Du kan læse mere om Cecilie i menuen ovenfor under “Om”.

Halv pris

Samtaleterapi hos psykologistuderende:

  • kr. 600,- per session (45-50 minutter)

Priserne for samtaleterapi hos en psykologistuderende er næsten det halve af den normale sats hos færdiguddannede aut. psykologer.

Du finder priser og betalingsbetingelser her.

Er det noget for dig?

Er du i tvivl, om samtaleterapi med en psykologistuderende kan hjælpe dig, så kontakt os endelig og hør nærmere.

Hvis du bruger vores GDPR-sikre kontaktformular her på siden, så kan du trygt sende os en kort beskrivelse af, hvad det er, du søger hjælp til. På den baggrund kan vi vejlede dig i forhold til, om et terapiforløb hos en af vores psykologistuderende vil kunne hjælpe dig.

Du skal vide, at der gælder den samme tavshedspligt for psykologistuderende, som er beskrevet i Psykologloven. Dertil har vores studerende skrevet under på de samme etiske regler, som gælder for alle andre psykologer i Dansk Psykologforening.

Hvis du er i tvivl om noget i forhold til at få samtaleterapi hos en psykologistuderende, så er du velkommen til at kontakte Helle Birkholm-Buch, aut. psykolog, godkendt Specialist og Supervisor i Psykoterapi. Helle er den behandlingsansvarlig psykolog i forhold til dit forløb hos en stud.psych.

Den konstante adgang til sparring med Helle Birkholm-Buch kvalitetssikrer det terapeutiske arbejde, så dine samtaler hos en af vores studerende kan hjælpe dig i retning af det liv, du ønsker at leve.

Sådan kommer du i gang

Vil du booke en tid hos en studerende, der snart er færdiguddannet psykolog – eller vil du bare høre mere om mulighederne for et evt. forløb hos en psykologistuderende, så skriv til os ved hjælp af vores kontaktformular.

Vi bestræber os på at kontakte dig indenfor 24 timer (på hverdage).

Kontaktformular

Udfyld vores kontakt formular og fortæl os lidt om, hvad det er, du søger hjælp til, så vi kan sikre os, at du kan få gavn af forløbet.

Husk at skrive at du ønsker samtaler hos en studerende.

Kontaktformularen lukker op i et andet vindue.

Menu