Samtaler til halv pris

Terapi hos psykologistuderende

Er du over 18 år og ønsker et terapiforløb til halv pris, så se her!

Du kan få terapi til halv pris hos næsten færdiguddannede psykologer i klinikken i Roskilde.

Stud.psych. Cecilie Jokinen og stud.psych. Ida Truelsen er i gang med at dygtiggøre sig og udvikle deres psykoterapeutiske færdigheder, særligt med fokus på den nyeste metakognitive metode, Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Derfor tilbyder de enkelte terapiforløb til halv pris, som en del af deres træning i klinikken

Stud.psych. Cecilie Jokinen og stud.psych. Ida Truelsen har begge samtaleerfaring fra tidligere ansættelser. Du kan læse mere om Cecilie og Ida i menuen ovenfor under “Om”.

For at sikre at samtalerne skaber de forandringer, som skal til, får vores studerende løbende supervision og gennemgang af deres samtaler hos Helle Birkholm-Buch, som er behandlingsansvarlig psykolog.

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Hvad kan du få hjælp til?

Samtalerne foregår under løbende supervision og kyndig vejledning

Selvom psykologistuderende hos os har samtaleerfaring fra tidligere og løbende modtager supervision af Helle Birkholm-Buch, betyder det ikke, at alle problematikker er egnede til behandling hos en psykologistuderende.

Vores psykologistuderende kan hjælpe med lette til moderate tilfælde af angst, depression, stress og livskriser, selvtillidsproblemer og usikkerhed samt forældrerådgivning.

Samtaleforløbene er træningsforløb af 8-12 sessioners varighed.

Halv pris

Samtaleterapi hos psykologistuderende:

  • kr. 600,- per session (45-50 minutter)

Priserne for samtaleterapi hos en psykologistuderende er næsten det halve af den normale sats hos færdiguddannede aut. psykologer.

Du finder priser og betalingsbetingelser her.

Er det noget for dig?

Er du i tvivl, om samtaleterapi med en psykologistuderende kan hjælpe dig, så kontakt os endelig og hør nærmere.

Hvis du bruger vores GDPR-sikre kontaktformular her på siden, så kan du trygt sende os en kort beskrivelse af, hvad det er, du søger hjælp til. På den baggrund kan vi vejlede dig i forhold til, om et terapiforløb hos en af vores psykologistuderende vil kunne hjælpe dig.

Du skal vide, at der gælder den samme tavshedspligt for psykologistuderende, som er beskrevet i Psykologloven. Dertil har vores studerende skrevet under på de samme etiske regler, som gælder for alle andre psykologer i Dansk Psykologforening.

Hvis du er i tvivl om noget i forhold til at få samtaleterapi hos en psykologistuderende, så er du velkommen til at kontakte Helle Birkholm-Buch, aut. psykolog og Specialist i Psykoterapi. Helle er den behandlingsansvarlig psykolog i forhold til dit forløb hos en stud.psych.

Den konstante adgang til sparring med Helle Birkholm-Buch kvalitetssikrer det terapeutiske arbejde, så dine samtaler hos en af vores studerende kan hjælpe dig i retning af det liv, du ønsker at leve.

Sådan kommer du i gang

Stud.psych. Cecilie Jokinen har været hos os i 1 år og kan tilbyde opstart af terapiforløb løbende. Du kan se Cecilies ventetid på opstart af nye forløb her.

Stud.psych. Ida Truelsen har været hos os i knap 6 måneder. Ida tilbyder opstart af enkelte terapiforløb fra januar/februar 2022.

Hvis du vil være sikker på, at få mulighed for at få et terapiforløb hos Ida til halv pris, så skriv til os allerede nu.

Brug kontaktformularen her og så vil vi vende tilbage til dig indenfor 1-2 dage, for at aftale nærmere.

Kontaktformular

Vil du booke en tid hos en studerende, der snart er færdiguddannet psykolog – eller vil du bare høre mere om mulighederne for et evt. forløb hos en psykologistuderende, så skriv til os ved hjælp af vores kontaktformular.

Fortæl os lidt om, hvad det er, du søger hjælp til, så vi kan sikre os, at du kan få gavn af forløbet. Husk at skrive at du ønsker samtaler hos en studerende. Kontaktformularen lukker op i et andet vindue.

Menu

Corona retningslinier – december 2021

Når du kommer i klinikken skal du i øjeblikket fremvise Coronapas og bære mundbind, indtil din samtale starter. Dertil beder vi om, at du:

  • Bruger håndsprit, straks du ankommer
  • Holder min. 1 meters afstand til andre
  • Møder op så kort tid som muligt før din samtale, så du forkorter dit ophold i venteområdet
  • Sidder med min. 1 meters afstand til andre i venteområdet
  • Prioriterer at (nogle af) dine samtaler foregår online (det har samme dokumenterede effekt som ved fremmøde)
  • Hvis du har symptomer eller har været nær-kontakt, så skal du ikke møde op i klinikken. Kontakt os og så ændrer vi din samtale til online.

Vores tiltag handler om at passe på os selv og andre samt gøre det så trygt som muligt at møde op i klinikken.

For dig, som får tilskud fra det offentlige til psykologbehandling er det de til enhver tid gældende anbefalinger for Sundhedssektoren i Region Sjælland, som er gældende i klinikken. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget.