Om os

Psykologhus i hjertet af Roskilde

Psykologhuset Birkholm ligger centralt i Roskilde. Mød vores psykologer, som tager varmt imod dig både ved en fysisk samtale og online.

Når du kommer til samtale i Psykologhuset i Roskilde eller møder os online, vil du opleve en hyggelig og rar atmosfære. Her vil du kunne mærke, at vi har hjertet med i det, vi gør. Hos os er det dig, der er i centrum. Vi er optaget af at gøre vores bedste for at guide dig i retningen af det liv, du ønsker at leve, og dine samtaler skal derfor gerne gøre den forskel, du håber på.

Vores psykologteam ledes af Helle Birkholm-Buch, der er klinikejer, aut. psykolog og specialist i psykoterapi og supervision. Psykologhuset er de senere år vokset, og vi er i dag fem psykologer og to studerende, som tager imod dig i psykologhuset eller online.

Førende inden for ACT

Vi brænder for vores arbejde og for konstant at dygtiggøre os og blive bedre. Vi har specialiseret os i den nyeste form for metakognitiv terapi ’Acceptance and Commitment Therapy’ – også kaldet ACT. Vi er stolte af at være en af de klinikker i Danmark, som har allermest erfaring med denne tilgang til terapi, coaching og supervision.

I Psykologhuset Birkholm tror vi på, at solid erfaring kombineret med deltagelse i forskning og uddannelse af nye psykologer er det, som skal til for, at vi kan blive ved med at tilbyde vores klienter den bedste hjælp. Derfor har vi også psykologistuderende tilknyttet klinikken. Som en del af deres træning kan vores studerende tilbyde enkelte samtaleforløb til halv pris.

Mød husets medarbejdere

Før du vælger os, tilbyder vi dig en gratis forsamtale på telefon. Det gør vi for at give dig mulighed for at finde den psykolog, som er det rette match for dig. Det er vigtigt for os, at du oplever, at der er en ’god kemi’, at du føler dig tryg og kan åbne op for din udfordringer, drømme og håb. Samtidig kan du høre mere om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig.

Her finder du psykologhuset

Roskilde by – tæt på station og gågade

Birkholm Roskilde bor lige i hjertet af Roskilde med gode parkeringsmuligheder i nærheden. Kun 3 minutter til stationen og 2 minutter til gågaden.

Vi tilbyder supervision af fagprofessionelle på hele Sjælland.

Se huset

Menu