ventetid og akuttid

Ventetid og akuttid

Vi bestræber os på at undgå lang ventetid på opstart af psykologsamtaler. Nedenfor finder du vores aktuelle ventetider. I akutte situationer kan vi ofte tilbyde en tid inden for få dage.

Ventetid og akuttid – august 2021

Psykolog Helle Birkholm-Buch har cirka 8-10 ugers ventetid – men desværre lukket for tilgang af klienter med lægehenvisning frem til årsskiftet.

Psykolog Gitte Westphael har cirka 2-3 ugers ventetid.

Stud. psych. Cecilie Jokinen har mulighed for at opstarte terapiforløb til halv pris fra begyndelsen af oktober og aktuelt plads til to forløb mere.

Lægehenvisning kan kun bruge hos Helle Birkholm-Buch.

I akutte situationer kan du ofte få en tid inden for få dage (mod akuttillæg). Der kan ikke bruges lægehenvisning til akuttider.

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Menu

Mød klinikkens to nye psykologer

Du kan nu møde to nye psykologer i klinikken: Psykolog Camilla Jørgensen og psykolog Gitte Westphael.

Camilla og Gitte har begge erfaring med mindfulness baserede behandlingsmetoder og er igang med at dygtiggøre sig i ACT.

Begge tilbyder både samtaler i Roskilde og online.

Kontakt os, hvis du vil vide mere – og evt. booke en kort gratis forsamtale, så du kan få en fornemmelse af, om et forløb hos Gitte eller Camilla er noget for dig.