Min ACT baggrund

Derfor har jeg valgt at arbejde med ACT

Jeg begyndte at arbejde med ACT, Acceptance and Commitment Therapy, da det stort set var ukendt i Danmark. De færreste fagfolk vidste på det tidspunkt, hvad metoden gik ud på.

Det var næsten uhørt at tale om at arbejde med accept og villighed til at være med lidelsen frem for at arbejde med symptomreduktion. Men det gav så meget mening for mig, at mennesker grundlæggende opfattes som intakte og ikke defekte – at der ikke er noget, som skal tages væk og fjernes, før vi er okay.

Vi er præcis, som vi skal være. Det er forholdet til vores lidelse, der er problemet og ikke lidelsen i sig selv.

At arbejde med at åbne os for det, som gør ondt frem for at bekæmpe vores egne indre psykiske tilstande, handler for mig om at komme hjem til os selv. I ACT fandt jeg en metode, som handler præcis om det, og ACT hjælper mig med at komme hjem og være mig selv – både i og uden for terapien.

Accepter med sindsro de ting, som du ikke kan ændre. Ha’ modet til at ændre de ting, som du kan – og visdom til at se forskellen.

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Ekspert i ACT

 • Jeg har taget en 2-årige specialistgodkendt efteruddannelse i ACT, bestående af 100 timers undervisning og 60 timers supervision af erfaren ACT-psykolog.
 • Jeg har gennem de sidste cirka 10 år deltaget i talrige kurser og workshops og modtaget undervisning af de dygtigste internationale eksperter i ACT, bl.a. grundlæggerne af ACT Kelly Wilson og Russ Harris.
 • Supervision er en integreret del af min faglige udvikling og sikrer høj kvalitet i mit arbejde. Jeg har modtaget over 200 timers ACT-baseret supervision på eget klinisk arbejde, heraf 30 timers supervision af videooptagelser af mine ACT-færdigheder.
 • Jeg vil lære af de dygtigste. Derfor modtager jeg fast supervision hos Ph.d. Robyn Walser, som er forfatter til flere lærebøger om ACT samt en af de mest anerkendte undervisere og ACT-psykologer i verden.
 • For at følge med i den seneste udvikling og have fingeren på pulsen har jeg deltaget på flere internationale ACT-konferencer, seneste ACBS World Conference Online, 2020.
 • Som medlem af Association for Contextual Behavioral Science (ACBS) holdes jeg opdateret inden for den nyeste forskning på området.
 • I 2020 deltager jeg i et forskningsprojekt på Københavns Universitet, som har til formål at belyse effekten af psykoterapi i behandlingen hos praktiserende psykologer.

Under “om mig” finder mere om hvem jeg er og hvordan jeg har videre- og efteruddannet mig.

ACT er mit teoretiske ståsted som psykolog og supervisor, men jeg har også efteruddannet i mig Eksistentiel Fænomenologisk Psykoterapi og Emotionsfokuseret Parterapi, EFT. Jeg har solidt kendskab til tilknytningsteori og erfaring og træning i Compassion Fokuseret Terapi, CFT.

Menu

Corona retningslinier – december 2021

Når du kommer i klinikken skal du i øjeblikket fremvise Coronapas og bære mundbind, indtil din samtale starter. Dertil beder vi om, at du:

 • Bruger håndsprit, straks du ankommer
 • Holder min. 1 meters afstand til andre
 • Møder op så kort tid som muligt før din samtale, så du forkorter dit ophold i venteområdet
 • Sidder med min. 1 meters afstand til andre i venteområdet
 • Prioriterer at (nogle af) dine samtaler foregår online (det har samme dokumenterede effekt som ved fremmøde)
 • Hvis du har symptomer eller har været nær-kontakt, så skal du ikke møde op i klinikken. Kontakt os og så ændrer vi din samtale til online.

Vores tiltag handler om at passe på os selv og andre samt gøre det så trygt som muligt at møde op i klinikken.

For dig, som får tilskud fra det offentlige til psykologbehandling er det de til enhver tid gældende anbefalinger for Sundhedssektoren i Region Sjælland, som er gældende i klinikken. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget.