Terapi

Terapi former

Bestil tid på helle@birkholm.dk

Individuel terapi

Er livet meningsløst, er hverdagen umulig at overskue eller sidder du fast i gamle mønstre? Individuel terapi kan hjælpe dig til at skabe meningsfulde forandringer i dit liv nu og i fremtiden.
LÆS MERE

Parterapi

Et parforhold er altid i udvikling. Parterapi er for jer, som gerne vil have hjælp til at finde hinanden igen. Måske sidder I fast i en kommunikation præget af konflikter og magtkampe med bebrejdelser, kritik og/eller jalousi.
LÆS MERE

Tvillinger

Tvillinger i terapi oplever ofte at blive misforstået, når det gælder den psykologiske betydning, tvillingeskabet har for dem. Helle Birkholm-Buch har speciale i tvillinger og tvillingefamilier i terapi.
LÆS MERE

Hjælp til familier

Få hjælp til at komme videre, når familielivet er svært og en eller flere i familien ikke trives. Helle Birkholm-Buch tilbyder hjælp til familier i form af rådgivning, konfliktmægling og familieterapi.
LÆS MERE

Onlineterapi

Online terapi har samme effekt som fysisk fremmøde, og samtalen kan være lige så tæt og fortrolig som den personlige kontakt. Helle Birkholm-Buch har mange års erfaring med onlineterapi.
LÆS MERE

Psykolog med ekspertise i ACT

Helle Birkholm-Buch er med mere end 10 års erfaring en af Danmarks mest erfare ACT-psykologer. ACT er den nyeste form for metakognitiv terapi.

Blog

Menu

Corona retningslinier – december 2021

Når du kommer i klinikken skal du i øjeblikket fremvise Coronapas og bære mundbind, indtil din samtale starter. Dertil beder vi om, at du:

  • Bruger håndsprit, straks du ankommer
  • Holder min. 1 meters afstand til andre
  • Møder op så kort tid som muligt før din samtale, så du forkorter dit ophold i venteområdet
  • Sidder med min. 1 meters afstand til andre i venteområdet
  • Prioriterer at (nogle af) dine samtaler foregår online (det har samme dokumenterede effekt som ved fremmøde)
  • Hvis du har symptomer eller har været nær-kontakt, så skal du ikke møde op i klinikken. Kontakt os og så ændrer vi din samtale til online.

Vores tiltag handler om at passe på os selv og andre samt gøre det så trygt som muligt at møde op i klinikken.

For dig, som får tilskud fra det offentlige til psykologbehandling er det de til enhver tid gældende anbefalinger for Sundhedssektoren i Region Sjælland, som er gældende i klinikken. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget.