Terapi

Terapi former

Bestil tid på helle@birkholm.dk

Individuel terapi

Er livet meningsløst, er hverdagen umulig at overskue eller sidder du fast i gamle mønstre? Individuel terapi kan hjælpe dig til at skabe meningsfulde forandringer i dit liv nu og i fremtiden.
LÆS MERE

Parterapi

Et parforhold er altid i udvikling. Parterapi er for jer, som gerne vil have hjælp til at finde hinanden igen. Måske sidder I fast i en kommunikation præget af konflikter og magtkampe med bebrejdelser, kritik og/eller jalousi.
LÆS MERE

Tvillinger

Tvillinger i terapi oplever ofte at blive misforstået, når det gælder den psykologiske betydning, tvillingeskabet har for dem. Helle Birkholm-Buch har speciale i tvillinger og tvillingefamilier i terapi.
LÆS MERE

Hjælp til familier

Få hjælp til at komme videre, når familielivet er svært og en eller flere i familien ikke trives. Helle Birkholm-Buch tilbyder hjælp til familier i form af rådgivning, konfliktmægling og familieterapi.
LÆS MERE

Onlineterapi

Online terapi har samme effekt som fysisk fremmøde, og samtalen kan være lige så tæt og fortrolig som den personlige kontakt. Helle Birkholm-Buch har mange års erfaring med onlineterapi.
LÆS MERE

Psykolog med ekspertise i ACT

Helle Birkholm-Buch er med mere end 10 års erfaring en af Danmarks mest erfare ACT-psykologer. ACT er den nyeste form for metakognitiv terapi.

Blog

Menu

COVID-19!
Forholdsregler per 1. september 2020

Online samtaler prioriteres som primær konsultationsform, men der kan ved behov aftales samtaler med fysisk fremmøde i min klinik.

Du kan læse mere om, hvordan online terapi foregår her.

Jf. Sundhedsstyrelsens seneste retningslinier, anbefales det,  at onlinekonsultationer fortsat er den primære konsultationsform samt at fysisk fremmøde begrænses til, når det er nødvendigt, baseret på en konkret vurdering af den enkeltes behov.

Du kan læse retningslinierne her.

Ved fysisk fremmøde i klinikken gælder følgende forholdsregler:

  • Aflys, hvis du har symptomer eller har været sammen med nogen, der har.
  • Kom ikke før din aftalte tid aht. pres på venteværelset.
  • Medbring evt. egne drikkevarer, der serveres ikke drikkevarer i klinikken.
  • Der står håndsprit ved indgangen, som bedes anvendt ved ankomst.
  • Der gives ikke håndtryk og der overholdes så vidt muligt 2m afstand.
  • Dørhåndtag og kontaktflader afsprittes efter hver samtale.
  • For anonymt at kunne opspore evt. smittespredning, bedes du installere “Smitte-Stop” app på din telefon. I modsat fald kan jeg skulle oplyse dit navn til sundhedsmyndighederne, dersom der skulle opstå smittespredning i min klinik.