Maja Nystrøm-Hansen

Maja Nystrøm-Hansen

Hjælp til at få familien på rette spor

Savner du hjælp til forældrerollen eller familielivet? Oplever du udfordringer som forælder til tvillinger og ønsker du rådgivning og støtte ud fra specifik viden om tvillingeskabet?

Maja er 37 år og mor til tvillingedrenge, som hun bor alene med i Ørestad. Maja brænder for at skabe trivsel hos børn og deres forældre. Hun ser det som en af sine vigtigste opgaver at støtte og hjælpe dig med at være den forælder, du ønsker at være. Maja er optaget af at lytte, forstå og give plads til det, der er svært uden fordømmelse.

Du er eksperten på dig og din familie. Maja kan være din sparringspartner og guide i forhold til de forandringer, du håber på for dig og din familie.

Maja tilbyder også konkret rådgivning i forbindelse med specifikke situationer, som f.eks. tvillinger og skolestart, spørgsmålet om evt. adskillelse og håndtering af søskende dynamikker.

Hos Maja vil du opleve et medmenneske, der tilbyder et trygt og professionelt rum, hvor du kan føle dig mødt, som du er og samtidig udvikle dig i den retning, du ønsker.

Familieliv og tvillinger

Hos Maja kan du få hjælp til tvillingeskab og tvillingeforældreskab, bekymringer, usikkerhed og stress i graviditeten, bekymringer omkring forældrerollen, belastningsreaktion, depression, fødselsdepression, parforhold, dårlig trivsel hos dig eller dit barn, konflikter i familien, og balance i arbejds-/familieliv.

Maja hjælper både enkeltpersoner, familier, børn og par og har særligt fokus på tvillingeskabet betydning og tvillingefamiliens vilkår.

Familierådgivning og terapi

Maja er uddannet psykolog og ph.d. i psykologi fra Københavns Universitet. Majas forskning har omhandlet stress, traumer, tilknytning og mor-barn samspil hos gravide og nybagte familier, hvor én eller begge forældre lider af psykisk sygdom.

Maja har desuden erfaring med disse emner fra projekter i psykiatrien, regionale projekter og fra the Family Studies Lab i Cambridge, MA ved Harvard University. Maja er desuden tilknyttet Institut for Psykologi ved Københavns Universitet som ekstern lektor.

I 2021 har Maja gennemgået et intensivt kursus i efterfødselsreaktioner hos mødre og fædre og har bl.a. modtaget undervisning i tvillingeforældredannelse, sårbarheder og ressourcer. Maje modtager løbende supervision hos Helle Birkholm-Buch.

For at sikre høj kvalitet og udvikling af sit arbejde er Maja også løbende i gang med videreuddannelse særligt med fokus på ACT og på tilknytningsteori.

Samtaler hos Maja er online eller i Ørestaden

Maja tilbyder tider alle hverdag i dagtimerne samt onsdag aften og i weekenden (weekendtillæg +300kr.).

Efter aftale mulighed for hjemmebesøg i Købehavn.

Bestil tid hos Maja ved at udfylde vores kontaktformular. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Maja på:

  • kontakt@birkholm.dk

Bestil tid

Er du klient, kan selv du booke og ændre din tid her.

Online samtale

Klik på dette link, lige før din session starter. Så kommer du ind i mit online venteværelse, hvorfra jeg lukker dig ind til vores samtale på det tidspunkt, vi har aftalt.

Menu